Muzieknieuws

NU - Muziek

Songfestival-update | Zes geplaatste landen kiezen man als inzending (do, 27 feb 2020)
Ook Duitsland heeft laten weten wie zij in mei naar het Songfestival sturen. De 22-jarige Ben Dolic zal in de finale Violent Thing ten gehore brengen. Alle zes de direct geplaatste landen hebben een man gekozen als Songfestivalkandidaat.
>> meer lezen

Plácido Domingo over gemaakte excuses: 'Heb verkeerde indruk gewekt' (Thu, 27 Feb 2020)
Plácido Domingo heeft donderdag zijn eerder gemaakte excuses genuanceerd. De 79-jarige operazanger, die van seksueel misbruik wordt beschuldigd, denkt dat veel mensen zijn woorden verkeerd hebben begrepen en nu in de veronderstelling zijn dat hij zich agressief of vijandig heeft gedragen tegenover de betrokken vrouwen. Dat is niet het geval, stelt Domingo nu.
>> meer lezen

Duncan Laurence stelt show in Ziggo Dome uit: 'Heb meer tijd nodig' (Thu, 27 Feb 2020)
Songfestival-winnaar Duncan Laurence verplaatst het optreden dat hij op 26 maart in de Ziggo Dome zou geven naar 17 november. De zanger vindt dat hij nog niet genoeg tijd heeft gehad om aan nieuwe muziek te werken.
>> meer lezen

Davina Michelle zingt officieel themalied voor Grand Prix in Zandvoort (Thu, 27 Feb 2020)
Davina Michelle heeft een themanummer geschreven voor de Grand Prix van Nederland die op 3 mei in Zandvoort plaatsvindt.
>> meer lezen

Optreden Plácido Domingo in thuisland Spanje door regering afgelast (Wed, 26 Feb 2020)
Twee geplande optredens van Plácido Domingo (79) in Madrid zijn door het ministerie van Cultuur in Spanje geannuleerd, meldt The Local woensdag. Deze mededeling volgt een dag nadat de van seksueel misbruik beschuldigde operazanger openlijk zijn excuses heeft betuigd aan de betrokken vrouwen.
>> meer lezen

Impressum | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
Copyright Vocales2014